top of page

El Green Planet Barcelona arriba a Vacarisses

What? Què? La vacarissana ens ha fet embogir, i enguany, l'equip dinamitzador EV de l'institut, proposa fer-vos partícips d'un festival de curtmetratges i documentals sobre medi ambient. Aquest festival, anomenat Green Planet Barcelona, es celebrarà a Vacarisses, la setmana del 7 al 12 de Maig.

Què pretenem celebrant-ho?

Com a centre educatiu que som, volem que el nostre alumnat prengui consciència de l'entorn i el respecte per aquest. Així doncs, vam pensar que celebrar un festival d'aquestes característiques, era una eina que ens servia per a fomentar la participació del nostre alumnat, així com el d'altres centres educatius de Catalunya.

La participació en el festival la poden gaudir des de dues vessants, poden agrupar-se i presentar un curtmetratge sobre medi ambient i també participar-hi veient les projeccions dels curtmetratges i documentals que es passin en el certamen.

Qui hi podrà participar?

Qui ho desitgi, alumnat del nostre centre, o de qualsevol altre en la categoria ESCOLAR i qui així ho desitgi en la categoria GENERAL, oberta a tothom Els curtmetratges els mostrarem a les escoles del municipi, en primícia, durant la setmana del Festival.

Com es durà a terme la selecció dels films?

Els ecodelegats i ecodelegades del nostre centre seran els encarregats de fer-ne el visionat, i triar-ne els que es veuran finalment en el festival.

Val a dir que el Festival Green Planet Barcelona vol convertir-se en el primer aparador mundial de pel·lícules de temàtica ambiental i la nostra ubicació propera a Barcelona i Montserrat, així ens ho permetrà.

Les nostres projeccions seran per a tots el públics.

Si voleu saber més detalls, consulteu la pàgina web del Festival!

Per un món més sostenible, per una escola amb empenta!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page