top of page

Comença el compte enrere per al segon festival del GPB

El nostre festival Green Planet Barcelona ja està a punt per presentar-vos els millors curts de conscienciació mediambiental.

Els nostres ecodelegats i ecodelegades, que formaran part de l’staff i ens ajudaran amb l’organització del festival, s’han encarregat també de fer la tria dels curts que podreu visionar el proper 7 de juny. Aquest any hi han concursat un total de 689 curtmetratges d’arreu del món. També han participat les escoles de primària de Vacarisses, Font de l’Orpina i Pau Casals. No us perdeu el seu missatge per millorar el nostre planeta!

Els dies 29 i 30 de maig es faran els visionats per a les escoles de primària del curtmetratges catalogats com a Kids Alert i els dies 3, 4 i 5 de juny per a l’alumnat de l’Institut Vacarisses. Tot això tindrà lloc al Casal de cultura del poble.

El visionat, obert a tothom i gratuït, tindrà lloc el 7 de juny de 17:30 a 20:30, al Casal de Cultura de Vacarisses. No t’ho perdis!

L’endemà, el dia 8 de juny, aprofitant que és la festa del Medi Ambient, al Mas Mimó es farà un taller de cinema i efectes especials, totalment gratuït, a càrrec del professional Gabriel Casanova Pastor. També us animem a participar!

Us deixem el progrma del Festival.

Per un món sostenible, una escola amb empenta!

Equip Dinamitzador Escola Verda


Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page