OUR JURY

Regidora de Medi Ambient, Educació, Mobilitat i Habitatge de l'Ajuntament de Vacarisses.

La Clara Fuster Ramon és advocada laboralista en exercici des de l'any 1990. en el Gabinet Jurídic del Sindicat CCOO, en pro de la defensa dels treballadors/es, tant a títol individual com a col·lectiu.

La seva implicació local ha estat com a membre de l’AMPA de l’escola Font de l’Orpina i, des de fa tres anys, com a presidenta i membre de l’Associació Masia de Consum Responsable de Vacarisses.


Políticament, forma part de MOVEM VACARISSES, confluència política en la qual se sumen les diferents veus de Podem, ICV, EUiA i moviments socials; a nivell de Catalunya, es vinculen amb CATALUNYA EN COMÚ PODEM.

Nascut a Terrassa el 1973.

Titulat en Animació Sociocultural i Turística i llicenciat en RRPP i Publicitat per la Universitat de Barcelona.

L'Oriol Aunós treballa com a Informador Juvenil i Tècnic de Participació Ciutadana a l’Ajuntament de Vacarisses des del 2011. 

Membre actiu en diferents entitats de caire cultural i educatiu també ha contribuït en la creació de Vacarisses Ràdio i ha fet diferents col·laboracions a Ràdio Castellar.

També s’ha format a l’ECAD (Escola Catalana de Doblatge).

En Romà Vila és Enginyer Tècnic en Química Industrial.

 

Ha estat molts anys involucrat com a actor i guionista en el món del cinema, el teatre i la televisió tant professional com amateur.


Actualment encara continua pujant als escenaris, però en clau musical. També col·labora a la
Ràdio Sant Joan com a guionista, còmic i tertulià en un programa setmanal de tall humorístic.

Llicenciada en Biologia de formació, bitxòloga de passió i professora de vocació. Actualment, la Dulcenombre Medina és professora de Biologia i Ciències de la Terra i del Medi Ambient, així com Cap d’estudis a l’Institut Vacarisses. 

 

Membre de l’equip de treball de l’Escola Verda; enamorada dels hotels d’insectes; compromesa amb la lluita contra la contaminació ambiental i els microplàstics; fomentant el pensament crític i provocant la presa de desicions. 

Pseudohortelana, fan del menjar ecològic i anti-additius alimentaris. Com a aficions: fascinada per la genètica forense i l’ADN mitocondrial, així com la Paleoantropologia, Paleontologia, Arqueologia,... i tot allò que tingui a veure amb el nostre passat evolutiu.