1- ¿Cuánto tiempo tardasteis en hacer el cortometraje?
El cortometraje tardamos justo un año, 12 meses, desde que tuvimos terminado el guion. Hay
que tener en cuenta que en un proyecto de animación hay que crearlo todo, los personajes, los
escenarios, las voces,…. No e...

El 20 de març, al centre, els alumnes de primer d’ESO i els ecodelegats i ecodelegades van viure una jornada lúdico-didàctica a partir d’un Escape Room de temàtica mediambiental, “Excuses o separes?”.

El joc estava ambientat en el futur, més concretament, l’any 2058. El...

El nostre festival Green Planet Barcelona ja està a punt per presentar-vos els millors curts de conscienciació mediambiental.

Els nostres ecodelegats i ecodelegades, que formaran part de l’staff i ens ajudaran amb l’organització del festival,  s’han encarregat també de...

Do you want to know who 16 year-old environmental activist, Greta Thunberg, is and why her message is so important? Go inside and read our interview and find out  the important task of The Ocean Foundation NGO is carring out in the Pacific.

"ADULTS SAY THAT YOU LOVE YOU...

Ja hem tancat la primera edició del Green Planet Barcelona!

Sis dies de visionats de films mediambientals on les escoles, l’institut i el poble de Vacarisses han pogut gaudir dels millors curtmetratges de temàtica ambiental que es fan arreu del món.

Han calgut molt esfor...

L’institut Vacarisses comença a preparar el Festival Green Planet Barcelona!!!!!!! Ja tenim a punt el vídeo promocional del certamen així com la tria dels films que hi participaran. Visioneu-lo!!

Després d’uns mesos frenètics de visionats setmanals, un total de dos cent...

April 11, 2018

Aprofitant que enguany celebrem, a Vacarisses, el Primer Festival de Curtmetratges Green Planet Barcelona, les ecodelegades Xènia López i Eugènia Pagès entrevisten a Clara Fuster Ramon, membre del jurat del Festival.

El meu nom és Clara Fuster Ramon i porto les regidori...

March 5, 2018

Entrevista, a ritme de Trap, amb els creadors de “Vargonia”

Aquest mes us volem presentar a Pol Diggler, director del curtmetratge Vargonia i a les trapelles Roser Bundó i Ari Ann Wire que a ritme de trap expliquen com podem fer que el nostre dia a dia sigui més sosteni...

October 24, 2017

What? Què? La vacarissana ens ha fet embogir, i enguany, l'equip dinamitzador EV de l'institut,  proposa fer-vos partícips d'un festival de curtmetratges i documentals sobre medi ambient. Aquest festival, anomenat Green Planet Barcelona, es celebrar...

Please reload

Featured Posts

Entrevista al director de "Las aventuras del jóven Félix", ganador del premio del jurado de la sección Kids Alert

June 10, 2019

1/9
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Basic Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now