Comença el compte enrere per al segon festival del GPB

El nostre festival Green Planet Barcelona ja està a punt per presentar-vos els millors curts de conscienciació mediambiental.

Els nostres ecodelegats i ecodelegades, que formaran part de l’staff i ens ajudaran amb l’organització del festival, s’han encarregat també de fer la tria dels curts que podreu visionar el proper 7 de juny. Aquest any hi han concursat un total de 689 curtmetratges d’arreu del món. També han participat les escoles de primària de Vacarisses, Font de l’Orpina i Pau Casals. No us perdeu el seu missatge per millorar el nostre planeta!

Els dies 29 i 30 de maig es faran els visionats per a les escoles de primària del curtmetratges catalogats com a Kids Alert i els dies 3, 4 i 5 de juny per a l’alumnat de l’Institut Vacarisses. Tot això tindrà lloc al Casal de cultura del poble.

El visionat, obert a tothom i gratuït, tindrà lloc el 7 de juny de 17:30 a 20:30, al Casal de Cultura de Vacarisses. No t’ho perdis!

L’endemà, el dia 8 de juny, aprofitant que és la festa del Medi Ambient, al Mas Mimó es farà un taller de cinema i efectes especials, totalment gratuït, a càrrec del professional Gabriel Casanova Pastor. També us animem a participar!

Us deixem el progrma del Festival.

Per un món sostenible, una escola amb empenta!

Equip Dinamitzador Escola Verda


Featured Posts
Recent Posts
Archive
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now