El Green Planet Barcelona arriba a Vacarisses

What? Què? La vacarissana ens ha fet embogir, i enguany, l'equip dinamitzador EV de l'institut, proposa fer-vos partícips d'un festival de curtmetratges i documentals sobre medi ambient. Aquest festival, anomenat Green Planet Barcelona, es celebrarà a Vacarisses, la setmana del 7 al 12 de Maig.

Què pretenem celebrant-ho?

Com a centre educatiu que som, volem que el nostre alumnat prengui consciència de l'entorn i el respecte per aquest. Així doncs, vam pensar que celebrar un festival d'aquestes característiques, era una eina que ens servia per a fomentar la participació del nostre alumnat, així com el d'altres centres educatius de Catalunya.

La participació en el festival la poden gaudir des de dues vessants, poden agrupar-se i presentar un curtmetratge sobre medi ambient i també participar-hi veient les projeccions dels curtmetratges i documentals que es passin en el certamen.

Qui hi podrà participar?

Qui ho desitgi, alumnat del nostre centre, o de qualsevol altre en la categoria ESCOLAR i qui així ho desitgi en la categoria GENERAL, oberta a tothom Els curtmetratges els mostrarem a les escoles del municipi, en primícia, durant la setmana del Festival.

Com es durà a terme la selecció dels films?

Els ecodelegats i ecodelegades del nostre centre seran els encarregats de fer-ne el visionat, i triar-ne els que es veuran finalment en el festival.

Val a dir que el Festival Green Planet Barcelona vol convertir-se en el primer aparador mundial de pel·lícules de temàtica ambiental i la nostra ubicació propera a Barcelona i Montserrat, així ens ho permetrà.

Les nostres projeccions seran per a tots el públics.

Si voleu saber més detalls, consulteu la pàgina web del Festival!

Per un món més sostenible, per una escola amb empenta!

#festival

Featured Posts
Recent Posts
Archive